GOD ENERGI SMITTER!

Lad os sammen sætte fokus på dine ansattes mentale sundhed og trivsel. Det minimerer stress og fremmer glæde.

 

Mit skræddersyede koncept integrerer terapeutisk coaching og indsigt i tankers indflydelse på følelser og livet generelt. Uanset om dine medarbejdere står overfor udfordringer privat eller på arbejdet, stræber jeg efter at skabe et stærkt fundament for individuel og fælles trivsel.


Formålet er at fremme arbejdsglæde, knytte medarbejderne endnu tættere til arbejdspladsen, reducere fejl og styrke samarbejdet mellem kolleger og blive en magnet for nye kollegaer. Lad den gode energi smitte.


Investér i dine ansattes mentale sundhed og skab et positivt og produktivt arbejdsmiljø med et koncept til bevidsthed, balance og vækst - BBV-Koncept. 

Din virksomhed har også mulighed for et oplæg om POSITIV TÆNKNING og hvad der kan gøre det  svært. Et lille glimt fra et af mine oplæg på Thise Mejeri til deres Mentale Sundhedsdag.

Oplæg hvor i som deltagere bliver aktiveret og får en brugbar bevidsthed.

I får en model med som i efterfølgende kan bruge i hverdagen. Hele min tilgang til oplæg, undervisning, terapi er altid "bevidsthed". Vi kan ikke ændre på noget vi ikke er bevidst om. 

Thise Mejeri - Mentale Sundhedsdag.

POSITIV TÆNKNING - oplæg med aktiv deltagelse.

Tid: 90 min.

Deltager antal: op til 30 personer.

Vejledende pris 10.000,-

Er i flere deltagere så kontakt mig. Jeg laver individuelt tilbud der matcher jeres behov.

Pris er ekskl. moms og kørsel.

Kontakt mig og lad os tage en snak om, hvordan BBV-Konceptet kan styrke jeres virksomhed indefra og ud.

info@hellebjergmann.com - 30894316