UDFOLD OG LEV DIT INDRE POTENTIALE

De fleste ønsker at leve et liv, som er fyldt med glæde og ro.

Men hvorfor er det så, at så mange har svært ved at finde ind til netop det?

Du er det rigtige sted i din søgen, til at få svar og endelig få det løst, hvis du vælger dig selv til.

For at skabe forandring er det nødvendigt at vokse på både det indre og ydre plan

Det betyder at du får undervisning og værktøjer til at vokse indefra og ud i kombination med individuel terapi, hvor forhindringerne forløses og bearbejdes. Måske har du oplevet, at du mediterer og læser om personlig udvikling. Du har måske haft samtaler eller taget et kursus som er dukket op, men tingene falder tilbage. Fordi du har ikke lært det som skal til; at skabe fundament til en varig forandring. 

Du får alle muligheder til at skabe varig forandring på forløbet her, når du implementerer læringen fra både undervisning og terapi. Jeg kan hjælpe dig fordi jeg har gået vejen selv. Forløbet er skabt til netop det formål. Du får bevidsthed på, hvorfor du ikke kan tænke dig til svaret. Så var du i mål, du har sikkert allerede tænkt meget. 

OPBYGNINGEN AF FORLØBET - UDFOLD OG LEV DIT INDRE POTENTIALE

Genius

GRUPPEFORLØB

Modul 1 - vi arbejder med at forstå opvæksten og dens betydning

Modul 2 - forståelse af det bevidste og ubevidste sind og vores længsler

Modul 3 - tro, selvtillid, skabe forandring, sådan hænger det hele sammen

Modul 4 - tilstand, taktik og tro

Modul 5 - terapi og transformation

Modul 6 - forsvarsmekanismer

Alle moduler er optaget undervisning og du vil kunne tilgå dem hele døgnet og du får adgang for altid.

Lukket FB gruppe til sparing, inspiration, spørgsmål og alt relevant for forløbet.

En times ugentlig undervisning, live coaching Q & A tirsdag kl. 15-16, som altid vil være på replay hvis du er forhindret. Men du får det til at lykkes, fordi du er committet og klar til et bedre sted for dig. Det er en periode med indflydelse på hele dig liv. 

KOMBINERET MED 6 INDIVIDUELLE TERAPIER HVOR ALT HANDLER KUN OM DIG.....

Det er en meget stærk kombination til din forvandling. At få individuel psykoterapi ved mig handler om at lave blandt andet chok forløsning og traume healing af fortiden. Vi har alle masser af chok og traumer, som vi ikke har kendskab til. Vi har også allesammen nogen som på hver sin måde gør livet besværligt for os, fordi det fastlåser os i en følelsesmæssig energi af frygt, og vi oplever ofte en vis magtesløshed i forskellige situationer af livet. Men vi ved ikke hvorfor, og derfor kan det være nærmest umuligt, at få det bedre eller tage dine ønskede skridt fremad, inden vi sammen har fundet årsagen. Når du ved hvorfor kan du gøre dig klar til at tage dit næste skridt i den retning du ønsker. Du skal sætte 2 timer af til en individuel session. Det er ikke sikker vi bruger to timer, men som oftest mindst 1,5 time, Jeg værdsætter kvalitet frem for kvantitet.

UDFOLD OG LEV DIT INDRE POTENTIALE

Hvem er forløbet for?

Hvis noget af dette lyder genkendelig, så vil du tage din indre og ydre vækst til et nyt niveau.

 • føler dig begrænset og fastlåst
 • mangler indre glæde
 • lever ikke det liv du ønsker dig
 • føler kroppen som modspiller 
 • forstå at skabe din egen sundhed indefra og ud
 • fremme bæredygtig sundhed
 • du vil gerne være din egen coach
Design uden navn
Forvente

Hvad kan du forvente?

Du vil helt sikkert høre noget, du ikke har hørt før?

I terapien vil du få forløst gamle chok og healet traumer, som du måske ikke engang ved du har. Du bliver bekendt med deres indflydelse på dit liv. 

Hvordan du ændrer dit mindset til noget som tjener dig.

Hvordan du tage din power og bliver regent i dit liv. 

Hvem er jeg?

Helle Bjergmann er mit navn og jeg er uddannet og eksamineret psykoterapeut. Men mest af alt, så har jeg gået hele vejen selv med personlig udvikling. Jeg har arbejdet med mennesker hele mit liv og været passioneret om at forstå og formidle, hvordan vores fysiske og psykiske tilstand er forbundet. 

Jeg har skabt det forløb, som kunne have forklaret mig alt det jeg manglede svar på for år tilbage. Nu glæder jeg mig til at formidle alt den viden videre, så det bliver til glæde og gavn for dig.

Helle

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmålene her er de spørgsmål jeg oftest bliver stillet. Har vi to ikke allerede talt sammen, så lad os tage en snak på telefonen, så du kan føle dig helt tryg og få besvaret dine spørgsmål.

#1 - jeg har ikke tidligere arbejdet med mig selv, kan jeg finde ud af det?

Alle kan være med, forskellighed vil kun være en styrke for gruppens dynamik og læring.

#2 - hvordan foregår undervisningen?

Alt undervisning er optaget og kan tilgås døgnet rundt. Du kan lytte lige så meget, som du har behov for. Supplerende undervisning på vores ugentlige gruppemøde på zoom.

#3 - hvor kan jeg få svar på de spørgsmål der kommer?

Der er løbende sparring i FB gruppen og på vores ugentlige gruppemøde, hvor der er live coaching til gruppens højeste bedste.

#4 - hvordan kan jeg vide at det virker?

Forløbet er allerede testet med succes af adskillige deltagere. De har venligst delt deres erfaringer, så det er en let beslutning for dig. 

#5 - hvorfor er det bæredygtigt?

Når du arbejder med dig selv, og bliver mere bevidst om, hvorfor du har fået skabt de gamle uhensigtsmæssige mønstre og overbevisninger du har, og vælger at arbejde på at ændre det til et bedre sted for dig, så arbejder du på årsagen. For de fleste vil det betyde et bedre velbefindende, og når vi har det bedre er vi mindre udsatte for sygdom. 

#6 - terapi?

Vi tager udgangspunkt i det som fylder og følelser der begrænser. Du skal ikke vide mere end, hvordan er det at være dig lige nu.

 • Helle Bjergmann Terapi & Coaching

  “Jeg har fulgt online forløb med Helle. Jeg har fået nogle brugbare redskaber, som jeg kan bruge i min hverdag.
  Fået en større bevidsthed og forståelsen for hvad der gør mig lykkelig, og hvad der begrænser mig i at leve det liv, som jeg gerne vil.

  Helle har forstået at formilde sin viden videre på en brugbar måde.
  Jeg kan klart anbefale et forløb hos Helle. ”

 • Helle Bjergmann Terapi & Coaching

  “Tak mange gang for dit online forløb.
  Det faldt på et godt tidspunkt, hvor jeg havde brug for de gode redskaber vi fik....
  Det giver mig en ny klarhed over nogle ting der har været med til at præge mit liv, og giver mig god mulighed for at arbejde med det, som det dybest set handler om.
  Jeg ser frem til terapi med chok behandling i den nærmeste fremtid.”

 • Helle Bjergmann Terapi & Coaching

  “Tak for at hjælpen til at komme videre Helle, og fordi du gav mig muligheden. Jeg har lært så meget om, hvad der har begrænset mig. Fået enkle værktøjer, som hjælper mig; til at tage mig af mig selv på en kærlig måde. Din kærlige og rummende energi, og fællesskabet har gjort det til et trygt sted at udvikle mig. Jeg har åbnet op til det som har været svært, og som har begrænset mit liv. Min lille skepsis i forhold til online og en gruppe, forsvandt straks vi var igang. Tak for at skabe trygge rammer og for at være det fantastiske menneske du er. Du har formået at videregive din viden, så det er forståeligt for os alle”

 • Helle Bjergmann Terapi & Coaching

  “Jeg har fået rigtig meget ud af forløbet. Jeg har fået redskaber, som er virkelig brugbare i hverdagen. En helt ny bevidsthed på hvorfor jeg har det, som jeg har, og hjælp til at ændre det. Jeg vil ønske, at alle vil tage imod muligheden, og få lov at mærke den forskel det gør. Mit bedste råd er, at hvis du er det mindste i tvivl, så gør det. Jeg taler af erfaring, jeg vil ønske, at jeg havde fået muligheden for mange år siden. ”

 • Helle Bjergmann Terapi & Coaching

  “Det er simpelthen det bedste forløb, jeg kunne tænke mig. Jeg stod i en meget svær og uoverskuelig situation, og jeg snakkede med Helle Bjergmann nogle gange. Forløbet har hjulpet mig videre, og ikke mindst har jeg fået en viden og nogle værktøjer, som jeg kan bruge i dagligdagen. Et helt igennem super forløb, som jeg helt klart anbefaler andre at give sig selv i gave”

 • Helle Bjergmann Terapi & Coaching

  “Tusind tak for din store hjælp Helle. Jeg er så glad for, at jeg takkede ja til at deltage på dit online kursus. En rejse hvor jeg fik sat mange ting på plads, og fandt løsninger til meget mere energi, og på hvad der begrænser mig. Du er så dygtig Helle, og jeg er vild med din måde at formidle ting. Dine online terapier har gjort en kæmpe forskel på min måde at leve på. Du får hermed mine varmeste anbefalinger”

Udfold