Vi deler vores begejstring

Jeg har  i mange år arbejdet med Network Marketing – i forskellige firmaer og har nydt rejsen. Det at blive fortrolig med et produkt, som gør en forskel og som jeg så kan gå ud og anbefale til andre, giver så god mening og hænger så godt sammen for mig. Det hænger sammen fordi jeg ved, at det er det vi gør i forvejen uanset om vi er til online handel, lokal handel, spise ude, behandlere, netflix, bøger mm.

Når vi er blevet begejstret for noget, så har vi det med at ville dele vores erfaring i vores netværk, 

Ny mulighed i dit liv

Med Network Marketing har vi almindelige mennesker mulighed for at lave os en ekstra indkomst. En mulighed for at købe produkter til indkøbspris eller købe for indtjeningen fra firmaet, alt efter om vi har valgt at arbejde med netværksdelen i det pågældende firma eller ej.

Vi har via muligheden glæde af produkterne, men sandelig også af indtjeningen som følger med. Du kan arbejde hjemmefra, eller et hvilket som helst sted i verden, hvor der er netforbindelse. Måske har du et fuldtidsjob, hvor du skal rykke dig fra hjemmet, så er det rart at kunne blive hjemme, hvis du vælger at arbejde med muligheden her. Du kan gøre det helt på det niveau, som passer i dit liv lige nu, og du kan på et hvilket som helst tidspunkt vælge at skrue op for indsatsen og indtjeningen.

Du vælger med en ekstra kompetance som denne også at være mindre sårbar i forbindelse med ændringer i arbejdsmarkedet. Det er altid godt at have flere kompetancer og flere indtægts muligheder.

95% er lavet og ingen risiko

Valentus har lavet 95% af arbejdet for os, så der er 5% tilbage og det er op til dig og mig. Nemlig at tale med nye mennesker og give dem samme mulighed som vi selv har. Når jeg siger 95% så er det produktudvikling, produktion, lager, transport, markedsføringsmateriale, aflønningssystem, administration, support, reklamation mm. 

Valentus startede i 2014 og har i 2020 Europa som fokusområde, hvor der sker rigtig meget. Kan du se muligheder og "være med", at Valentus er et ungt firma, og som leverandør af kosttilskud er i et marked, hvor der skal balanceres mange landes lovgivninger med hensyn til, hvad der er sundt for os i de forskellige lande i verden. SÅ kan du skabe et stabilt fundament inden det kommer til at køre rigtig stærkt - lad os tage en snak og finde ud af om det er for dig.
Valentus har p.t. registreret 6 kosttilskuds produkter hos den danske fødevarestyrelse, hvilke inde-bærer at de må videresælges til dine kunder.
Siden her er altid opdateret, så det er enkelt at være glad kunde og formidler - ses vi?

Kontakt 

+45 30894316

  • Facebook Social Ikon
  • YouTube

CVR - 33295944