Vi deler vores begejstring

Jeg har  i mange år arbejdet med Network Marketing – i forskellige firmaer og har nydt rejsen. Det at blive fortrolig med et produkt, og anbefale til andre, giver så god mening for mig. Vi gør det i forvejen uanset om vi er til online handel, lokal handel, spise ude, netflix, bøger. Når vi er blevet begejstret for noget, så har vi det med at dele vores erfaring i vores netværk, 

Ny mulighed i dit liv

Med Network Marketing har vi almindelige mennesker en mulighed for at skabe en ekstra indkomst. En mulighed for at købe gode produkter i vores egen forretning samtidig med at vi udbygger kunde og forretningsgrundlaget.

Du kan arbejde online hjemmefra eller et hvilket som helst sted i verden, hvor der er netforbindelse. Hvem har ikke mærket sårbarheden i pandemi perioden, og ønsket at have en plan B. Du er måske bare nået dertil, at du trænger til noget du kan kalde dit, Forretningen her er din og derfor har du også ansvaret for, hvor du vil tage det til. Gør du lidt har du en lille forretning, gør du meget og er parat til at lære fra dem som har gjort det, så er alle muligheder åbne. Men det er ikke et nyt løn job, det er en forretning. Den skal bygges og det tager tid.. Med en ekstra kompetance er vi mindre sårbare i forbindelse med ændringer i arbejdsmarkedet. Det er i min verden altid godt at have flere kompetencer og flere indtægtskilder.

95% er lavet og ingen risiko

Valentus har lavet 95% af arbejdet for os, så der er 5% tilbage og det er op til dig og mig. Nemlig at tale med nye mennesker og give dem samme mulighed som vi selv har. fået. Når jeg siger 95% så er det produktudvikling, produktion, lager, transport, markedsføringsmateriale, aflønningssystem, administration, support, reklamation mm. 

Valentus startede i 2014 og har nu  Europa som fokusområde, hvor der sker rigtig meget. Kan du se muligheder i et ungt firma, som er i kæmpe vækst, så kan du skabe et stabilt fundament. Lad os tage en snak og se om det er en mulighed for dig.
Valentus har p.t. registreret 8 kosttilskuds produkter hos den danske fødevarestyrelse, hvilket gør, at de må videresælges fra dig til kunder..
Er det dig jeg må lave den næste forretningspræsentation for?
Kontakt mig på messenger Helle Bjergmann eller WhatsApp 30894316
530AD091-9C67-4C46-B50A-102E5A43B70B_edi