GØR DET SELV

Der er meget du kan gøre selv, men der er også rigtig meget du ikke kan gøre selv. Det giver altid det bedste resultat at følges med en som selv har gået vejen.

Her er muligheder som er meget enkle at tilgå. En workshop du kan lave i fred og ro, og en meditation til en bedre nattesøvn. 

Det er værktøjer som kan hjælpe dig på vej. Jeg har mange muligheder, og der er sikker også noget som passer til dine behov. Du er altid velkommen til at kontakte mig for, at få min anbefaling til, hvad kan hjælpe dig.

SPOT DINE BEGRÆNSNINGER OG SLIP DEM

Vil du have min opskrift til at spotte din begrænsning og slippe den?

SPOT DINE BEGRÆNSNINGER OG SLIP DEM

Online workshop - hvor du arbejder selv med min guidning. Du får tilsendt dine tre moduler, som er din ejendom og kan bruges igen og igen. 

Modul 1 - bevidste og ubevidste sind

Modul 2 - terapeutisk guidning

Modul 3 - transformations guidning

 

Alt udvikling kræver noget og udvikling opstår når du gør noget andet. Hvis du aldrig gør det du drømmer om, at frygt for et eller andet, så er det dit for altid. Du har en historie, alle har en historie og den har ikke mere magt end den energi vi giver den. Men vi skal lære og blive bevidste på hvilke mønstre adfærden har givet, så kan vi nemlig begynde at afkode og lagre det vi gerne vil. Gør det for din skyld, start her eller kontakt mig for en samtale på telefonen. Så kan jeg guide dig til dit næste skridt.

Send en SMS 30894316 og bed mig finde en tid til en snak på telefonen, det er ikke en terapi aftale, kun en afklarende samtale.

SOV GODT - MEDITATION

Lad dig guide af min stemme og ord, måske er det netop de ord som skaber ro til en god søvn og restitution for dig. Du kan hente den helt gratis, så alt at vinde.

SOV GODT - MEDITATION

Rigtig mange har downloadet meditationen og bruger den igen og igen. Jeg håber det må give dig ro, healing og en god søvn. Ved du hvorfor din søvn ikke er god? Jeg vil anbefale dig at række ud efter hjælp, hvis meditationen ikke hjælper dig i mål. Det er så vigtigt for din restitution og sundhed. 

Når vi i terapien arbejder med alt andet som skaber mange tanker og følelser, så hjælper det indirekte på søvnen. Tag en beslutning, og send mig en SMS på 30894316 og bed mig finde en tid til en snak på telefonen, så du kan få hjælp til det som forstyrer søvnen.