OPDAG DIT INDRE POTENTIALE...uge 34

Du har fået tildelt en rejse i form af livet. Den største tillidserklæring; fordi du kan. Det er dig som vælger indholdet. Jeg har flere gange i mit liv valgt at få hjælp til at kigge indholdet igennem, og nu hjælper jeg andre til det samme. Det vil glæde mig at hjælpe dig. 

DET ER GRATIS - TILMELD DIG LÆNGERE NEDE...

De fleste vil gerne have adgang til gemte ressourcer. De drømmer om at kunne mere, men føler sig også begrænsede. Jeg har selv været på en livslang rejse, og er i dag dybt taknemmelig for at være et helt andet sted som eksamineret psykoterapeut. Men sådan har det ikke altid været, der skal tages et valg om at ville noget bedre, og det starter med det første skridt. Tag hjælpen og tilmeld dig min workshop - opdag dit indre potentiale.

Det er online og du kan tilgå og lave opgaverne, hvornår på dagen det passer for dig. MEN der skal lyttes og besvares hver dag, så sæt 15 min af dagligt. Undervisning, spørgsmål og min feedback til hver enkelt deltager er i vores lukkede FB gruppe.  DU KOMMER TIL AT OPDAGE DIT POTENTIALE - NÅR VI ER SAMMEN I UGE 34 - OG DET ER BESTEMT MULIGT AT KLARE SELV MED FULDTIDSARBEJDE ELLER ANDET. DU FÅR KÆMPE VÆRDI DER MATCHER DIT ENGAGEMENT OG GANSKE GRATIS.