FARVEL TIL YO-YO VÆGT OG GLAD IGEN
Rigtig mange mennesker kæmper med en vægt, der ryger op og ned. Det er belastende, irriterende og ikke befordrende for noget. Travle mennesker har sjældent tid og overskud til indviklede slankekure og ekstrem træning. Jeg har i hvertfald ikke. Med JOE - som er et kosttilskud, ikke et slankeprodukt - vil de fleste med 1 kop hver morgen i nogle måneder opleve, at de får en mere harmonisk krop og føler sig gladere og mere energisk i dagligdagen. Spis almindelig sund mad samtidig, og oplev hvad der sker uden sult og afsavn.
Helle Bjergmann
Slankekure & Fitness
Ingen bliver lykkeligere af at være på slankekur - desværre er det også de færreste, der bliver tynde af det i længden. Ekstrem træning i et fitnesscenter er tidskrævende, koster og har tendens til ikke at være vedvarende med mindre du er meget passioneret af måden.
Gåture i godt tempo 1/2 - 1 time er et godt alternativ. Eller hvis du hellere vil cykle eller løbe en mindre tur. Motion er fantastisk og suppleret med gode kosttilskud er for mig et godt valg.
Hvem er JOE?
JOE er kaffesticks, som kan tages i forbindelse med vægtkontrol. Nu også som cacao eller ananas juice - en stick passer til en kop el. krus. Alle  bidrager til mindre appetit, øget forbrænding og mere energi. Kaffen smager af kaffe fordi det ER kaffe. Cacao som sådan fordi den indeholder belgisk chokolade. Med en kop hver morgen vil de fleste over nogle måneder have en gavnlig effekt., 
GRATIS samtale 15 min.

Jeg er din helt personlige og uafhængige repræsentant for firmaet bag kaffen.

Jeg ønsker at hjælpe dig med at få så meget glæde af kaffen som muligt.

Jeg valgte at starte op med denne kaffe, da jeg selv mærkede hvor meget den hjælp mig. Hvis du bliver så glad for kaffen, at du også har lyst til at dele den med andre, vil det glæde mig, at vise dig hvordan det er meget enkelt. 

SPØRGSMÅL & SVAR
Der er rigtig mange ting, man kan være i tvivl om, når man starter på noget nyt - især hvis det har med ens egen krop og heldbred at gøre. - Er det farligt? Hvad er der i? Hvor kommer det fra?  Hvad hvis jeg tager medicin? Er det lovligt? Er det godkendt? Er det dyrt? Er det et abonnement? Virker det?
Er det lovligt? Er produkterne godkendt?
Alle tre produkter er registreret hos Fødevarestyrelsen - det betyder med andre ord, at det er registreret som kosttilskud i Danmark, og dermed må sælges af personer, som er registreret i Fødevarestyrelsen. 
Er det et abonnement?
Nej, du kan bestille hos mig eller på hovedlageret i Hamborg en enkelt gang. Et produkt indeholder hver 24 kaffesticks med en portion i hver stick.
Ønsker du 6-dages prøvepakke kan du starte med at bestille det hos mig.
Er det dyrt?
Alt er relativt. Hvis du et par gange om ugen spiser junkfood og drikker cola dagligt, er det let at lægge sammen og se, hvad du bruger på en måned.
Ved i stedet at drikke en kop JOE kaffe eller en af den andre alternativer hver morgen - vil du sandsynligvis opleve, at det bidrager til mindre sukkertrang, mindre trang til store portioner eller portion nummer to og mere energi. Vi vil alle gerne gøre noget som bidrager til et bedre heldbred.
1 pakke med 24 sticks koster  575,- inkl. porto ved
3 og 6 pakker er der kvantumsrabat.
Hvad hvis jeg tager medicin?
Produkterne har en sammensætning der gør, at du i de fleste tilfælde kan drikke den samtidig med den medicin, du får. Men som alt andet, du starter på af nye ting, er det en god ide at vende det med din læge først, hvis du har en sygdom, der kræver medicin.
Hvis du ammer vil jeg anbefale at du venter indtil du stopper med amning. Efterfølgende vil det være en fantastisk hjælper.
Du kan sende ingredienslisten til lægen i en email og på den måde afklare om det vil være ok.
Virker det?
Det er min erfaring, at de fleste kvinder og mænd, som drikker et af produkterne fast hver morgen i længere tid oplever resultater. Det er klart, at jeg på ingen måde kan give garantier for, hvordan det bidrager for dig. Alle kosttilskud skal som minimum anvendes i 3 måneder før du kan bedømme, hvordan du mærker resultaterne på din krop. Husk at det skal være en sammenhængende periode, og ikke bare engang imellem. Det er selvfølgelig altid af stor betydning, du spiser og vælger en sund og nærende kost. Produkterne bidrager til, at du kan lave gode valg for dig selv.
Produkterne er ikke udviklet til at helbrede, forebygge eller på anden måde have indflydelse på sygdomstilstande. Resultaterne vil altid være individuelle, og nogle mennesker vil ikke kunne få de ønskede resultater uden aktivt at lave om på deres indtag af kalorier eller øge mængden af motion
Tropical Blast er en lækker, frisk drik med smag af ananas og kokos - smager nærmest som Pina Colada. TROPICAL BLAST har samme egen-skaber som kaffe og cacao, og kan drikkes hele dagen. Alle produkter kan ved behov supplere hinanden, hvis du om eftermiddagen alligevel trænger til noget sødt. Du må gerne kombineres produkterne. Drik dem varm eller kold som du foretrækker det.  Begge dele er lækkert.
Du kan kombinere alle produkter i din bestilling, se bestillings video og kom godt fra start. Kontakt mig hvis du har spørgsmål SMS 30894316 eller hellebjergmann@gmail.com
6-dages Europa JOE Kaffe prøvepakke kr. 149,-
1 pakke Europa JOE Kaffe - 24  kaffe sticks kr. 575,-
6-dages Europa Cacao prøvepakke kr. 149,-
1 pakke Europa Cacao - 24 Cacao sticks kr. 575,-
6-dages TROPICAL Blast prøvepakke kr. 149,-
1 pakke TROPICAL Blast - 24 sticks kr. 575,-
Bestil din 6 dages eller 24 dages oplevelse her.

Kontakt 

+45 30894316

  • Facebook Social Ikon
  • YouTube

CVR - 33295944