FARVEL TIL YO-YO VÆGT OG GLAD IGEN
Kender du nogen med yo-yo vægt?
Travle mennesker har sjældent tid og overskud til indviklede slankekure og ekstrem træning - jeg har ikke.
Har du brug for en hjælpende hånd er de tre produkter her måske en del af løsningen. Det er kosttilskud og mange oplever, at en til to kopper om dagen bidrager til mindre sukkertrang, mindre portioner og mere energi uden sult. 
DEF50296-72F4-4265-8C80-75FAEA2AB8AF_edi
Helle Bjergmann
BIDRAGER TIL MINDRE SUKKERTRANG OG MERE ENERGI
Kaffe_edited.png
KLIK FOR INFO
FEE6CD11-A278-4F37-BAAA-EB917F41437D.png
Du kan bestille en 6 dages oplevelse indeholdende seks sticks til seks dage for 149,- Jeg vil anbefale dig at bestille et kit med en af hver smag. Så kan du teste smagen og få en fornemmelse af hvad produkterne bidrager med til dig.
Cacao_edited.png
KLIK FOR INFO
Cacao_kom.png
Alle tre produkter har 100% naturligt indhold og registreret hos den danske fødevarestyrelse. Kaffe og cacao er veganske, Tropical juice indeholder lidt valleprotein og er derfor ikke vegansk. Tropical Blast er en lækker, frisk drik med smag af ananas og kokos - smager som Pina Colada. Du bestilling længere nederst på siden.
Tropical_edited.png
KLIK FOR INFO
Juice_kom.png
Hent din vejledning til 6 dages oplevelsen her - har du spørgsmål så læs afsnittet " spørgsmål og svar." Jeg besvarer også altid gerne de spørgsmål du må have. 
GRATIS samtale 15 min. 5
Jeg er din helt personlige og uafhængige repræsentant af produkterne.

Jeg ønsker at hjælpe dig med at få så meget glæde af kaffen-cacao-juice som muligt. Der er også andre fantastiske produkter som ikke er nævnt her.

Jeg valgte at starte op med denne kaffe, da jeg selv mærkede hvor meget den hjælp mig, som du også kan høre i min historie video. Hvis du bliver begejstret eller måske blot mangler en nyt job alternativ vil det glæde mig, at vise dig hvor enkelt det kan gøres. 

Alt forandring starter med et nyt skridt. Vi kan ikke forandre ved at fortsætte med at gøre det samme.
Bestil din 6 dages eller 24 dages oplevelse her.

Tak for din interesse, jeg ser frem til at høre

om hvad du synes bedst om.

Det er også muligt at bestille en større ordre med kvantumrabat direkte fra hovedlageret. Jeg vil gerne assistere dig med bestilling, så du får en god startpakke. Der er mange forskellige produkter, så lad mig guide dig - jeg svarer også på beskeder i weekenden.
SPØRGSMÅL & SVAR
Der er rigtig mange ting, man kan være i tvivl om, når man starter på noget nyt - især hvis det har med ens egen krop og heldbred at gøre. - Er det farligt? Hvad er der i? Hvor kommer det fra?  Hvad hvis jeg tager medicin? Er det lovligt? Er det godkendt? Er det dyrt? Er det et abonnement? Virker det?
Er det lovligt? Er produkterne godkendt?
Alle tre produkter er registreret hos Fødevarestyrelsen - det betyder med andre ord, at det er registreret som kosttilskud i Danmark, og dermed må sælges af personer, som er registreret i Fødevarestyrelsen. 
Er det et abonnement?
Nej, du kan bestille hos mig eller på hovedlageret i Hamborg en enkelt gang. Et produkt indeholder hver 24 kaffesticks med en portion i hver stick.
Ønsker du 6-dages prøvepakke kan du starte med at bestille det hos mig.
Er det dyrt?
Alt er relativt. Hvis du et par gange om ugen spiser junkfood og drikker cola dagligt, er det let at lægge sammen og se, hvad du bruger på en måned.
Ved i stedet at drikke en kop JOE kaffe eller en af den andre alternativer hver morgen - vil du sandsynligvis opleve, at det bidrager til mindre sukkertrang, mindre trang til store portioner eller portion nummer to og mere energi. Vi vil alle gerne gøre noget som bidrager til et bedre heldbred.
1 pakke med 24 sticks koster  575,- inkl. porto ved
3 og 6 pakker er der kvantumsrabat.
Hvad hvis jeg tager medicin?
Produkterne har en sammensætning der gør, at du i de fleste tilfælde kan drikke den samtidig med den medicin, du får. Men som alt andet, du starter på af nye ting, er det en god ide at vende det med din læge først, hvis du har en sygdom, der kræver medicin.
Hvis du ammer vil jeg anbefale at du venter indtil du stopper med amning. Efterfølgende vil det være en fantastisk hjælper.
Du kan sende ingredienslisten til lægen i en email og på den måde afklare om det vil være ok.
Virker det?
Det er min erfaring, at de fleste kvinder og mænd, som drikker et af produkterne fast hver morgen i længere tid oplever resultater. Det er klart, at jeg på ingen måde kan give garantier for, hvordan det bidrager for dig. Alle kosttilskud skal som minimum anvendes i 3 måneder før du kan bedømme, hvordan du mærker resultaterne på din krop. Husk at det skal være en sammenhængende periode, og ikke bare engang imellem. Det er selvfølgelig altid af stor betydning, du spiser og vælger en sund og nærende kost. Produkterne bidrager til, at du kan lave gode valg for dig selv.
Produkterne er ikke udviklet til at helbrede, forebygge eller på anden måde have indflydelse på sygdomstilstande. Resultaterne vil altid være individuelle, og nogle mennesker vil ikke kunne få de ønskede resultater uden aktivt at lave om på deres indtag af kalorier eller øge mængden af motion