BevidstBalance

- lær at forstå dine tanker, følelser og mønstre, og skab bevidst balance -

Velkommen til "BevidstBalance" - det undervisningsforløb du har manglet.

Vil du være din egen coach og forstå, hvordan du ændrer dine følelser? Hvilke indre programmer der styrer dig? Så er det præcis det BevidstBalance forløbet kan.

Du vil forstå dine kærlighedssår, hvordan skygger og projektioner har en betydelig indflydelse på dig i relation til andre mennesker.

Du vil lære at forstå, hvordan din indre verden er forbundet med din ydre verden - hvordan du med bevidsthed selv kan skabe din balance. Dine følelser er ikke mere afhængige af andres handlinger, du lærer at forstå dem, håndtere dem og skifte til en følelse, du selv vælger.

Hvem er forløbet for?

Det er undervisning og viden alle med stor fordel kan bruge. Når du har lært hvorfor og hvordan, kan du handle, skabe og blive din egen coach.

 • dig som gerne vil stå stærkt i dig selv
 • dig som vil have frihed og glæde
 • dig som vil have indre ro
 • dig som har mange følelser og tanker
 • dig som vil vise vejen for dine børn 
 • dig som vil forstå hvorfor, og lære hvordan
 • dig som ikke forstår din begrænsning
 • dig som vil gerne være din egen coach
14

Hvem har skabt forløbet og underviser?

"Mit navn er Helle Bjergmann, og jeg er selvstændig psykoterapeut. Til daglig hjælper jeg klienter med terapi i min klinik, og det elsker jeg. Det giver så meget mening at hjælpe og flytte mennesker til et liv i ro, glæde og fyldt med muligheder.

Jeg kan ikke hjælpe hele verden i min klinik; timerne i døgnet rækker ikke til det. Men jeg kan hjælpe rigtig mange ved at undervise og skabe et forløb som BevidstBalance.

En udfordring åbner altid for muligheder og vækst for os alle. Vil du vokse sammen med mig, så har du alle muligheder her. Jeg glæder mig til at følges med dig."

JA TAK - JEG ER KLAR
4a

Hvordan fungerer undervisning?

21

OPTAGET UNDERVISNING - du modtager moduler drypvis med 7-14 dages interval. Du skal have tid til at lytte, lære, lave øvelser og implementere alt det nye.

HVER UGE EN TIMES ONLINE GRUPPEMØDE - et tilbud og frivilligt, men jeg anbefaler varmt de ca. 40 timers undervisning fordelt over året.

PERSONLIG ONLINE MØDE - kan tilkøbes ved behov

FB-GRUPPE TIL REFLEKTION OG SPØRGSMÅL - et tilbud og frivilligt, men anbefales du har brug for feedback og støtte. 

NYE RESULTATER SKABES MED NYE HANDLINGER, OG MOD TIL FORANDRING. DET ER DET HELE VÆRD!

BevidstBalance opbygning:

22


Modul 1 - fra modstand til flow

Modul 2 - følelsernes styrke

Modul 3 - underbevidsthedens program

Modul 4 - kærlighedssår

Modul 5 - hvem passer på dig

Modul 6 - skyggearbejde

Modul 7 - chok og traumeforløsning

Modul 8 - målsætning på energi

Modul 8 - målsætning på energi

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmålene her er de spørgsmål jeg oftest bliver stillet. Jeg har arbejdet med forløb af flere omgange, og har min psykoterapeutiske baggrund, som naturligvis er den som er udgangspunkt for alt min undervisning. 

#1 - jeg har ikke tidligere arbejdet med mig selv, kan jeg finde ud af det?

Alle kan være med. I FB gruppen og på gruppekald er forskellighed en styrke for gruppens dynamik og læring.

#2 - hvordan foregår undervisningen?

Alt undervisning er optaget og kan tilgås døgnet rundt. Du kan lytte lige så meget, som du har behov for. Supplerende undervisning på vores ugentlige gruppemøde på zoom. Kan du ikke deltage online, vil der være replay senest den kommende onsdag.

#3 - hvor kan jeg få svar på de spørgsmål der kommer?

Der er løbende sparring i FB gruppen og på vores ugentlige gruppemøde, hvor der er live coaching til gruppens højeste bedste. Ca. 40 møder fordelt over året minus ferie og helligdage.

#4 - hvorfor skal det tage 12 mdr.?

Det er for at sikre du bliver holdt i hånden så lang tid, at du har skabt en ny vane for dig. Jeg har klienter som får kæmpe hjælp i individuel terapi, men vælger at tage undervisning løbende for at forstå og for at implementere. Det er en lille investering i et bedre liv.

#5 - hvorfor er det bæredygtigt?

Når du arbejder med dig selv, og bliver mere bevidst om, hvorfor du har fået skabt de gamle uhensigtsmæssige mønstre og overbevisninger du har, og vælger at arbejde på at ændre det til et bedre sted for dig, så arbejder du på årsagen. For de fleste vil det betyde et bedre velbefindende, og når vi har det bedre er vi mindre udsatte for sygdom. 

#6 - terapi?

Her er det dig som arbejder med at være din egen coach og terapeut. Du får en teknik på chok og traume modulet, som jeg bruger dagligt i klinikken til at forløse chok, så du kan godt glæde dig.

 • Helle Bjergmann Terapi & Coaching

  “Jeg har fulgt online forløb med Helle. Jeg har fået nogle brugbare redskaber, som jeg kan bruge i min hverdag.
  Fået en større bevidsthed og forståelsen for hvad der gør mig lykkelig, og hvad der begrænser mig i at leve det liv, som jeg gerne vil.

  Helle har forstået at formilde sin viden videre på en brugbar måde.
  Jeg kan klart anbefale et forløb hos Helle. ”

 • Helle Bjergmann Terapi & Coaching

  “Tak mange gang for dit online forløb.
  Det faldt på et godt tidspunkt, hvor jeg havde brug for de gode redskaber vi fik....
  Det giver mig en ny klarhed over nogle ting der har været med til at præge mit liv, og giver mig god mulighed for at arbejde med det, som det dybest set handler om.
  Jeg ser frem til terapi med chok behandling i den nærmeste fremtid.”

 • Helle Bjergmann Terapi & Coaching

  “Tak for at hjælpen til at komme videre Helle, og fordi du gav mig muligheden. Jeg har lært så meget om, hvad der har begrænset mig. Fået enkle værktøjer, som hjælper mig; til at tage mig af mig selv på en kærlig måde. Din kærlige og rummende energi, og fællesskabet har gjort det til et trygt sted at udvikle mig. Jeg har åbnet op til det som har været svært, og som har begrænset mit liv. Min lille skepsis i forhold til online og en gruppe, forsvandt straks vi var igang. Tak for at skabe trygge rammer og for at være det fantastiske menneske du er. Du har formået at videregive din viden, så det er forståeligt for os alle”

 • Helle Bjergmann Terapi & Coaching

  “Jeg har fået rigtig meget ud af forløbet. Jeg har fået redskaber, som er virkelig brugbare i hverdagen. En helt ny bevidsthed på hvorfor jeg har det, som jeg har, og hjælp til at ændre det. Jeg vil ønske, at alle vil tage imod muligheden, og få lov at mærke den forskel det gør. Mit bedste råd er, at hvis du er det mindste i tvivl, så gør det. Jeg taler af erfaring, jeg vil ønske, at jeg havde fået muligheden for mange år siden. ”

 • Helle Bjergmann Terapi & Coaching

  “Det er simpelthen det bedste forløb, jeg kunne tænke mig. Jeg stod i en meget svær og uoverskuelig situation, og jeg snakkede med Helle Bjergmann nogle gange. Forløbet har hjulpet mig videre, og ikke mindst har jeg fået en viden og nogle værktøjer, som jeg kan bruge i dagligdagen. Et helt igennem super forløb, som jeg helt klart anbefaler andre at give sig selv i gave”

 • Helle Bjergmann Terapi & Coaching

  “Tusind tak for din store hjælp Helle. Jeg er så glad for, at jeg takkede ja til at deltage på dit online kursus. En rejse hvor jeg fik sat mange ting på plads, og fandt løsninger til meget mere energi, og på hvad der begrænser mig. Du er så dygtig Helle, og jeg er vild med din måde at formidle ting. Dine online terapier har gjort en kæmpe forskel på min måde at leve på. Du får hermed mine varmeste anbefalinger”