BevidstBalance

- lær at forstå dine tanker, følelser og mønstre, og skab bevidst balance -

Hvem er forløbet for? 

Til dig, som kan se dig selv i nogle af nedenstående udsagn og føler, at sådan har det været alt for længe:

 • du føler dig usikker og stoler ikke på din dømmekraft
 • du føler ikke, at nogen ser eller hører dig
 • du siger JA, selv om du mener NEJ
 • du taler ofte nedsættende til dig selv
 • du frygter altid det værste og føler ofte en indre uro
 • du spiser på dine følelser og kritiserer dig selv
 • du har tankemylder og indre diskussioner
 • du sover dårligt og føler dig ofte uoplagt
 • du stiller store krav til dig selv, som du har svært ved at leve op til
 • du har svært ved at rose og anerkende dig selv
 • du føler dig forkert og frygter kritik
ALT FOR LÆNGE - JA TAK

I mit onlineforløb, modtager du undervisning og viden, som alle med stor fordel kan bruge.

Når du har været igennem forløbet, kan du med ny bevidsthed handle og skabe et anderledes liv for dig.

14
 • du vil stå stærkt i dig selv
 • du vil have frihed og glæde
 • du vil have mere indre ro
 • du vil forstå dine tanker og følelser
 • du vil forstå hvorfor og lære, hvordan
 • du vil vise vejen for dine børn
 • du vil tage ansvar for din egen sundhed
 • du vil være din egen coach fremadrettet
 • Helle Bjergmann Terapi & Coaching

  “Jeg har fulgt online forløb med Helle. Jeg har fået nogle brugbare redskaber, som jeg kan bruge i min hverdag.
  Fået en større bevidsthed og forståelsen for hvad der gør mig lykkelig, og hvad der begrænser mig i at leve det liv, som jeg gerne vil.

  Helle har forstået at formilde sin viden videre på en brugbar måde.
  Jeg kan klart anbefale et forløb hos Helle. ”

 • Helle Bjergmann Terapi & Coaching

  “Tak mange gang for dit online forløb.
  Det faldt på et godt tidspunkt, hvor jeg havde brug for de gode redskaber vi fik....
  Det giver mig en ny klarhed over nogle ting der har været med til at præge mit liv, og giver mig god mulighed for at arbejde med det, som det dybest set handler om.
  Jeg ser frem til terapi med chok behandling i den nærmeste fremtid.”

 • Helle Bjergmann Terapi & Coaching

  “Tak for at hjælpen til at komme videre Helle, og fordi du gav mig muligheden. Jeg har lært så meget om, hvad der har begrænset mig. Fået enkle værktøjer, som hjælper mig; til at tage mig af mig selv på en kærlig måde. Din kærlige og rummende energi, og fællesskabet har gjort det til et trygt sted at udvikle mig. Jeg har åbnet op til det som har været svært, og som har begrænset mit liv. Min lille skepsis i forhold til online og en gruppe, forsvandt straks vi var igang. Tak for at skabe trygge rammer og for at være det fantastiske menneske du er. Du har formået at videregive din viden, så det er forståeligt for os alle”

 • Helle Bjergmann Terapi & Coaching

  “Jeg har fået rigtig meget ud af forløbet. Jeg har fået redskaber, som er virkelig brugbare i hverdagen. En helt ny bevidsthed på hvorfor jeg har det, som jeg har, og hjælp til at ændre det. Jeg vil ønske, at alle vil tage imod muligheden, og få lov at mærke den forskel det gør. Mit bedste råd er, at hvis du er det mindste i tvivl, så gør det. Jeg taler af erfaring, jeg vil ønske, at jeg havde fået muligheden for mange år siden. ”

 • Helle Bjergmann Terapi & Coaching

  “Det er simpelthen det bedste forløb, jeg kunne tænke mig. Jeg stod i en meget svær og uoverskuelig situation, og jeg snakkede med Helle Bjergmann nogle gange. Forløbet har hjulpet mig videre, og ikke mindst har jeg fået en viden og nogle værktøjer, som jeg kan bruge i dagligdagen. Et helt igennem super forløb, som jeg helt klart anbefaler andre at give sig selv i gave”

 • Helle Bjergmann Terapi & Coaching

  “Tusind tak for din store hjælp Helle. Jeg er så glad for, at jeg takkede ja til at deltage på dit online kursus. En rejse hvor jeg fik sat mange ting på plads, og fandt løsninger til meget mere energi, og på hvad der begrænser mig. Du er så dygtig Helle, og jeg er vild med din måde at formidle ting. Dine online terapier har gjort en kæmpe forskel på min måde at leve på. Du får hermed mine varmeste anbefalinger”

Hvem har skabt forløbet og underviser?

Mit navn er Helle Bjergmann, og jeg er selvstændig psykoterapeut. Til daglig hjælper jeg klienter med terapi i min klinik, og det elsker jeg. Det giver så meget mening at hjælpe og flytte mennesker til et liv i ro, glæde og fyldt med muligheder.

Jeg kan ikke hjælpe hele verden i min klinik; timerne i døgnet rækker ikke til det. Men jeg kan hjælpe rigtig mange ved at undervise og skabe et forløb som BevidstBalance.

En udfordring åbner altid for muligheder og vækst for os alle. Vil du vokse sammen med mig, så har du alle muligheder her. Jeg glæder mig til at følges med dig.

JEG ER KLAR - JA TAK
4a

Praktiske oplysninger:

21

OPTAGET UNDERVISNING - du modtager moduler drypvis med 21-28 dages interval. Det er gjort nemt og overskueligt for dig, med små korte videoer, som er delt op efter emne.

HVER UGE EN TIMES ONLINE GRUPPEMØDE - et tilbud og frivilligt, men jeg anbefaler de ca. 20 timers undervisning, som er fordelt over forløbet.

FB-GRUPPE TIL REFLEKTION OG SPØRGSMÅL - et tilbud og frivilligt, men en god mulighed for ekstra sparring. Alt er fortroligt og skabt med den største respekt for den enkelte deltager. Det gør jeg meget ud af, for det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg.

PRIS: 500,- pr måned i 8 måneder - samlet pris kr. 4.000,- Betaler du hele forløbet ved tilmelding er din pris kun kr. 3.500,-

LYDER GODT - JEG VIL MED

BevidstBalance opbygning:

 

Modul 1 - fra modstand til flow - 50 min.

Modul 2 - følelsernes styrke - 54 min.

Modul 3 - underbevidsthedens program - 39 min.

Modul 4 - kærlighedssår - 48 min. 

Modul 5 - hvem passer på dig - 27min. 

Modul 6 - skyggearbejde - 21 min. 

Modul 7 - chok og traumeforløsning - 21 min.

Modul 8 - målsætning på energi - 15 min.Modul 8 - målsætning på energi

OVERSKUELIGT - DET ER FOR MIG
22

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmålene her er de spørgsmål jeg oftest bliver stillet. Jeg har arbejdet med forløb af flere omgange, og har min psykoterapeutiske baggrund, som naturligvis er den som er udgangspunkt for alt min undervisning. 

#1 - jeg har ikke tidligere arbejdet med mig selv, kan jeg finde ud af det?

Alle kan være med. I FB gruppen og på gruppemøderne er forskellighed en styrke for gruppens dynamik og læring. Vi er ikke ens, og det skal vi heller ikke være.

#2 - er det farligt?

Nej - det er ikke farligt, jeg passer på dig, og vi passer på hinanden.

#3 - hvordan foregår undervisningen?

Alt undervisning er optaget og kan tilgås døgnet rundt. Du kan lytte lige så meget, som du har behov for. Supplerende undervisning på vores ugentlige gruppemøde på zoom. Kan du ikke deltage på online gruppemøde, bliver sessionen altid optaget, og du kan lytte til den seneste den kommende onsdag.

#4 - hvor kan jeg få svar på de spørgsmål der kommer?

Der er løbende sparring i FB-gruppen og på vores ugentlige online gruppemøde, hvor der er live coaching på udvalgte emner. der er ca. 20 møder i forløbet.

#5 - det tager otte måneder.

Forløbets varighed er skabt for at sikre, at du bliver holdt i hånden, så længe du er i gang med at lære. Der er min erfaring, at det er den rette tidsperiode for et forløb af denne karakter. 

#6 - bliv selvkørende

Det er dig som gør arbejdet og arbejder med at blive din egen coach. Du får en teknik på chok- og traumemodulet, som jeg bruger dagligt i mine terapier til at forløse chok, så du kan godt glæde dig. 

SELVKØRENDE - JA TAK